Grondwerk, de aanleg van elektriciteit, timmerwerk, bestrating en beplanting. Er komt heel wat kijken bij de aanleg van een tuin. Dat vraagt om een goede planning, de juiste materialen en vakmensen. Wat voor tuin we ook voor u aanleggen.Leg de basis voor een leefbare tuin met een onderhoudsbeurt in het voorjaar en in het najaar. In de lente voeren we onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • snoeiwerk aan bomen, planten en hagen.
  • we verzorgen uw gazon.
  • de bloembedden en terrassen maken we onkruidvrij.
  • uitgebalanceerde bemesting.

Als de bomen hun blad beginnen te verliezen, maken we uw tuin klaar voor de winter. In de tussenliggende periode mogen uw groene vingers eventueel het werk overnemen. Na elke onderhoudsbeurt voeren we uiteraard ook het groenafval af.Een fruitboom. Het geeft uw tuin een elegante uitstraling. En het zorgt voor biodiversiteit in uw buitenruimte. Met vakkundig onderhoud door Mijn tuin kunst blijft de boom in goede conditie en ontwikkelt hij zich optimaal.

Stel dat die fruitboom in uw voortuin staat. Een afgebroken tak veroorzaakt materiƫle schade. Als er wordt aangetoond dat de boom niet goed verzorgd is, dan bent u aansprakelijk. U heeft namelijk een zorgplicht. Laat ons uw boom tijdig controleren en snoeien. Daar plukt u de vruchten van.
Soms lijkt de bodem niet geschikt voor een bepaalde planten- of boomsoort. Mogelijk kunnen we dat verhelpen door een behandeling met een bodemverbeteraar. Bij de beplanting houden we bijvoorbeeld rekening met uw tuiniersaspiraties. Als we ornamenten plaatsen, kiezen we voor de meest geschikte materialen. Robuust of juist met een elegante uitstraling. We dragen oplossingen aan waar u zelf nog niet aan had gedacht. Uiteindelijk ligt er een ontwerp waar u zich op papier al in thuis voelt.

Oude waaltjes, strakke betonklinkers of natuurstenen plavuizen. Uw keuze voor een steensoort bepaalt de sfeer in uw buitenruimte. Het is als het ware de omlijsting van uw tuin. We adviseren u graag bij uw keuze. Daarbij houden we ook rekening met het doel van het verharde terrein.